Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nytt rekordbeslag av hasj

En 36 år gammel nederlender ble tatt med 416 kilo hasj i et vogntog på Svinesund. Beslaget er det tredje største noensinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Det var Tollvesenets vogntogskanner som avslørte nederlenderen etter at en narkotikahund fattet interesse. Beslaget ble gjort 5.august i år.


- Beslaget på 416 kilo er norgeshistoriens tredje største tollbeslag av hasj, og har en gateverdi på over 40 millioner kroner, sier toll- og avgiftsdirektør Bjørn Røse til TV 2 Nyhetene.


Beslaget tilsvarer nærmere 600 000 brukerdoser.


Beslaget har vært holdt hemmelig i to måneder fordi politi og tollvesen ville ha muligheten til å avsløre bakmenn og mottakere, noe som foreløpig ikke har lyktes. (NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling