Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nytt Securitas-ran i natt

En Securitas-transport ble ranet av en maskert mann med et automatvåpen utenfor Buskerud Storsenter i natt. Store politistyrker leter nå etter raneren, blant annet med fly. Politiet har i morgentimene en gård i Nedre Eiker under oppsikt og forbereder en aksjon mot bygningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nattens ran i Krokstadelva i Nedre Eiker kommune ved Mjøndalen var det tredje i Drammens-området på ett år. En ukjent mann, bevæpnet med automatvåpen, truet klokka 02.15 til seg en koffert med penger fra to vektere som var i ferd med å tømmme en nattsafe.

Politisperring

- Raneren løp mot en blå Ford Escort som sto parkert ca 100 meter bortenfor. Derfra kjørte bilen i retning Hokksund. Den samme bilen ble observert i 22.30-tiden i går kveld, og er nå funnet etterlatt på Steinberg, et noen kilometer unna åstedet, sier lensmannsbetjent Geir Bodahl ved Nedre Eiker lensmannskontor til Dagbladet.

Flysøk

Øvre- og Nedre Eiker, samt Modum og Kongsberg lensmannskontorer lette i morgentimene etter ranerne. Blant annet ble det brukt fly i søket. Tidligere har ranere blitt avslørt og pågrepet etter at små radiosendere, gjemt i pengekoffertene, er blitt peilet inn fra fly. I morges, ved 05.30-tida, satt politiet opp veisperringer med spikermatter på riksveien mellom Hokksund og Nedre Eiker.

Overvåker gård

I morgentimene holder politiet en gård under oppsikt noen kilometer fra ransstedet. En ambulanse er kommet til stedet for å bistå dersom politet trenger øyeblikkelig medisinsk hjelp. Politiet har bevæpnet seg og mannskaper fra Beredskapstroppen i Oslo bistår det lokale politiet.

Kriminalteknikere fra Drammen poltitstasjon kom ved 04.-tida til åstedet for å lete etter tekniske spor. De to vekterne er tatt inn til avhør.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling