Nytt sexsjokk for dronningen

Bare uker etter at den forrige sexskandalen i den danske dronningens livgarde roet seg, bryter det løs på nytt. Nå er det offentliggjort bilder av lettkledde jenter som utfører oralsex på gardister på vakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gardistene har ikke lov å snakke med noen mens de er på vakt, men til den avbildede gardists forsvar skal det sies at han ikke er så opptatt av å snakke.

Bildene av gardisten og den lettkledde jenta er offentliggjort i den danske avisa B.T. i dag. Bildene skal være et par år gamle.

- Gardistene vet alltid når det er mulig å få oralsex. Nemlig når offiserene ikke er til stede, sier gardisten som har gitt bildene til avisa.

Dronning Margrethes pressesjef, C.B. Suhr-Jessen, er mildt sagt irritert.

- I stedet for å gi bildene til B.T. synes jeg at gardistene skulle sende dem til oss. Så skal vi sørge for at de blir makulert. Bildene er uheldige, og det er irriterende at de dukker opp, sier Suhr-Jessen til B.T.

Gleder seg

Eskortepiken Ulla Hedegaard Juul, som jobbet i Dronning Margrethes livgarde fram til bijobben hennes ble avslørt, gleder seg til å se bildene i dagens avis.

- Jeg har hørt at det er slike bilder i omløp, men har sjøl ikke opplevd slikt på mine vakter. Men en natt kom det en halvnaken kvinne over slottsplassen. Hun skjøt fram brystene og førte en av gardistens hender over dem, sier Juul.

- Det har gått rykter, men så vidt jeg vet har det aldri skjedd slike episoder i Norge, sier major Terje Killi i Hans Majestet Kongens Garde til Dagbladet :på nettet.

- En slik episode ville blitt forfulgt med disiplinære forføyninger. Vi stiller høye krav til gardistene våre, og hvis noe slikt hadde skjedd, ville nok ikke personen vært i garden særlig lenge, sier han.

Her kan du lese B.Ts reportasjer, og se bildene.