Nytt smykkeran i Cannes

Ransbølge i den franske riksmannsbyen.

RIKSMANNSRAN:  Nytt smykkeran i Cannes i dag, i nærheten av Carlton-hotellet, som for bare tre dager siden var åsted for et juvelran. Eksklusive juveler til en verdi av 300 millioner ble søndag stjålet av en bevæpnet mann.  Foto: Lionel Cironneau/AP/NTB Scanpix
RIKSMANNSRAN: Nytt smykkeran i Cannes i dag, i nærheten av Carlton-hotellet, som for bare tre dager siden var åsted for et juvelran. Eksklusive juveler til en verdi av 300 millioner ble søndag stjålet av en bevæpnet mann. Foto: Lionel Cironneau/AP/NTB ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Franske Cannes ble rammet av et nytt ran onsdag, bare tre dager etter at en mann ranet et luksushotell i det som trolig er et av verdens største smykketyverier.

To menn bevæpnet med en granat og et gevær stormet inn i en forretning som selger dyre klokker, og kom seg ut med omtrent 40 varer. Butikken ligger nær hotellet Carlton, der juveltyveriet fant sted søndag.

Den nøyaktige verdien av klokkene som ble stjålet i onsdagens ran, er foreløpig ukjent, sier en kilde med kjennskap til etterforskningen til nyhetsbyrået AFP.

Det har vært en rekke smykkeran i den franske byen Cannes det siste året, og den samme butikken ble frarøvet verdier for en million euro i februar.

Søndag ranet en bevæpnet mann til seg juveler verdt 300 millioner kroner. Diamantene ble stjålet fra en utstilling på luksushotellet Carlton i Cannes.

17. mai i år stjal ukjente tyver smykker og diamanter til en verdi av seks millioner kroner fra et  fra et hotellrom i Cannes. Juvelene var laget av Chopard og ble stjålet fra safen til en ansatt i selskapet da hun var ute for kvelden.

(NTB)