ELSKET ROSA: Her er April Jones i en kjole i hennes favorittfarge. Over hele hjembyen hennes henger det nå rosa effekter, i sympati med den lille jenta. Foto: AFP/NTB Scanpix
ELSKET ROSA: Her er April Jones i en kjole i hennes favorittfarge. Over hele hjembyen hennes henger det nå rosa effekter, i sympati med den lille jenta. Foto: AFP/NTB ScanpixVis mer

Nytt vitne har meldt seg i søket etter lille April (5)

Har fortalt politiet om sin observasjon av en mystisk mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et nytt vitne har meldt seg i søket etter savnede April Jones (5), den lille jenta som sist ble sett mandag kveld og som politiet mistenker er blitt kidnappet av en 46 år gammel mann.

Mark Bridger sitter i varetekt, mistenkt for bortføringen av April. Ekssoldaten er en kjenning av Aprils familie.

Politiet søker nå med store mannskaper i ei elv - River Dyfi - nær byen Machynlleth i Powys i Wales, etter at et vitne, Carwen Sheen (36) har meldt seg for politiet.

Sto ved elva Sheens far sier til Daily Mirror at datteren på tirsdag hadde stått i fortauskanten og snakket med en venn, da en mann dukket opp med en svært bag.

- Datteren min og vennen hennes så denne mannen, og de kjenner ham godt begge to. Han sto på elvebredden med en svart bag. Hun har forklart seg om dette til politiet.

Til Daily Mirror sier Carwen Sheen:

- Jeg har fortalt politiet det jeg har sett. Nå er det opp til dem.

Rosa Imens har både politikere, familie og naboer iført seg rosa effekter - i sympati med April, som hadde rosa som favorittfarge og elsket å kle seg i rosa klær.

I hele nærområdet henger det også rosa stoffbiter sammen med savnet-plakatene der April Jones etterlyses, for å hylle den lille jenta.

BER OM HJELP: Savnet-plakater henger rundt hele Machynlleth i Wales etter at lille April forsvant. Foto: REUTERS/Rebecca Naden/NTB Scanpix
BER OM HJELP: Savnet-plakater henger rundt hele Machynlleth i Wales etter at lille April forsvant. Foto: REUTERS/Rebecca Naden/NTB Scanpix Vis mer

Mark Bridger bor i et hus på landsbygda litt utenfor byen, og politiet har bedt frivillige med inngående lokalkunnskap om å delta i søket etter April.

Etterlyser bil Politiet har også gått ut med et bilde av en blå Land Rover, som skal ha tilhørt Mark Bridger.

På en pressekonferanse tirsdag forklarte etterforskningsleder Reg Bevan at April gikk inn i på førersiden av en bil som er beskrevet som identisk med Bridgers blå Land Rover.

- Indikasjonene er at hun gikk inn i bilen frivillig. Det er ingenting som tyder på at det var en kamp da hun gikk inn i bilen, opplyste han.

Politiet tror likevel at April er kidnappet, og i britiske medier har jentas mor stått fram med en desperat bønn: Vet du noe, meld deg.

SØK: En krimtekniker på vei inn i Mark Bridgers hus i Esgairgeiliog i Wales. Foto: REUTERS/Rebecca Naden/NTB Scanpix
SØK: En krimtekniker på vei inn i Mark Bridgers hus i Esgairgeiliog i Wales. Foto: REUTERS/Rebecca Naden/NTB Scanpix Vis mer