Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnet i New York siden julaften:

Nyttårsaften kom beskjeden de hadde ventet på: - Kevin er funnet

- I kveld blir det både ett og to glass vin, sier 33-åringens mor.

FUNNET: Kevin Karlsen Nordnes dro på ferie til New York i midten av desember, men forsvant. Nå er han funnet. Foto: Privat
FUNNET: Kevin Karlsen Nordnes dro på ferie til New York i midten av desember, men forsvant. Nå er han funnet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kevin Karlsen Nordnes var sporløst forsvunnet i New York. Sist foreldrene i Norge hadde kontakt med sønnen, som dro til den amerikanske storbyen på ferie den 17. desember, var på julaften. Siden hadde det vært stille. Helt til nyttårsaften.

- Vi fikk endelig kontakt med ham i dag. Han har vært på sykehus, og de ringte oss i dag. Det var en nyhet som var så god å få at det nesten ikke er mulig å sette ord på det, sier 33-åringens mor, Anne Grete Karlsen.

Snudd opp ned

Selv hadde hun i flere dager forgjeves forsøkt å få kontakt med sønnen på telefon. Også politiet i Bodø, hvor familien er fra, jobbet aktivt med saken og var blant annet i kontakt med Interpol og amerikanske myndigheter. I kveld kom gladnyheten.

- Nå får vi en nyttårsaften som det skal være. Det gikk fra trist og tungt til herlig glede. Det er helt ufattelig, jeg er så glad. Nå blir det feiring, middag og både ett og to glass vin, sier Karlsen til Dagbladet.

Hun og familien hadde vært bekymret for sønnen helt siden de mottok en urovekkende melding noen dager før julaften. De pratet da med ham og ba ham komme hjem.

Forsvant sporløst

Men 33-åringen, som blant annet har jobbet som P4s korrespondent i USA, hadde i ettertid vært som sunket i jorda. Ingen i hans nettverk i den amerikanske storbyen hadde heller observert ham.

- Nå gleder vi oss bare til å få ham hjem igjen til Norge, sier Karlsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!