Savnet i New York siden julaften:

Nyttårsaften kom beskjeden de hadde ventet på: - Kevin er funnet

- I kveld blir det både ett og to glass vin, sier 33-åringens mor.

FUNNET: Kevin Karlsen Nordnes dro på ferie til New York i midten av desember, men forsvant. Nå er han funnet. Foto: Privat
FUNNET: Kevin Karlsen Nordnes dro på ferie til New York i midten av desember, men forsvant. Nå er han funnet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kevin Karlsen Nordnes var sporløst forsvunnet i New York. Sist foreldrene i Norge hadde kontakt med sønnen, som dro til den amerikanske storbyen på ferie den 17. desember, var på julaften. Siden hadde det vært stille. Helt til nyttårsaften.

- Vi fikk endelig kontakt med ham i dag. Han har vært på sykehus, og de ringte oss i dag. Det var en nyhet som var så god å få at det nesten ikke er mulig å sette ord på det, sier 33-åringens mor, Anne Grete Karlsen.

Snudd opp ned

Selv hadde hun i flere dager forgjeves forsøkt å få kontakt med sønnen på telefon. Også politiet i Bodø, hvor familien er fra, jobbet aktivt med saken og var blant annet i kontakt med Interpol og amerikanske myndigheter. I kveld kom gladnyheten.

- Nå får vi en nyttårsaften som det skal være. Det gikk fra trist og tungt til herlig glede. Det er helt ufattelig, jeg er så glad. Nå blir det feiring, middag og både ett og to glass vin, sier Karlsen til Dagbladet.

Hun og familien hadde vært bekymret for sønnen helt siden de mottok en urovekkende melding noen dager før julaften. De pratet da med ham og ba ham komme hjem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer