Nyttårsfeiring: To skadd og flere anmeldt

Politiet har rykket ut til flere hendelser i forbindelse med nyttårsfeiringen. Blant annet skal én person ha skutt med fyrverkeri mot en politibil, mens en annen skal ha rettet et batteri mot en folkemengde.

FEIRING: Mange nordmenn er godt i gang med feiringen av det nye året, men det har ikke gått like godt for alle. Her fra havnebassenget utenfor Rådhuset i Oslo. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
FEIRING: Mange nordmenn er godt i gang med feiringen av det nye året, men det har ikke gått like godt for alle. Her fra havnebassenget utenfor Rådhuset i Oslo. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politi over hele landet startet det nye året med å rykke ut til hendelser i forbindelse med nyttårsfeiringen. Hendelsene har resultert i flere branner og anmeldelser.

Allerede før klokka 21 nyttårsaften hadde politiet i Oslo mottatt flere meldinger om farlig bruk av fyrverkeri i hovedstaden. Like før klokka 21 fikk politiet meldinger om at flere ungdommer hadde skutt fyrverkeri mot bygninger og forbipasserende i Hagegata.

- Det er ikke bra, for å si det mildt. Vi har hatt flere episoder i kveld, men foreløpig har det gått bra med de involverte, sa operasjonsleder Steinar Hausvik til Dagbladet.

To ungdommer på henholdsvis 14 og 15 år knyttes til fyrverkeriskytingen i Hagegata.

Men det fortsatte også da vi gikk over i det nye året. Klokka 00.36 meldte Oslo politidistrikt på Twitter at det skal ha blitt antent fyrverkeri i ei søppelkasse på Nordstrand.

- Vi har kontroll på fire gutter, hvor én av dem innrømmer å ha gjort dette, skriver politiet på Twitter og opplyser om at forholdet vil bli anmeldt.

To skadd

I Ålesund førte nyttårsfeiringen til at to personer ble skadd. Møre og Romsdal politidistrikt meldte om hendelsen på Twitter klokka 00.14, og skriver at det skal være snakk om et knallskudd som har gått av i hånda til en mann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer