O. J. Simpson drepte i sjalusi

- O. J. Simpson drepte sin eks-kone Nicole Brown Simpson fordi han trodde hun hadde gjenopptatt forholdet til fotballspilleren Marcus Allen, sa advokat Daniel Petrocelli i et tv-intervju i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Marcus Allen selv nekter for at han noen gang har hatt et forhold til Nicole Brown Simpson.

Rasende Simpson

Advokat Petrocelli var advokaten som jobbet for å få O. J. Simpson dømt for dobbeltdrapet av eks-kona og hennes elsker Ron Goldman. I TV-programmet «Dateline NBC» fortalte Petrocelli i går at O. J. ikke klarte å akseptere at Nicole hadde forlatt ham til fordel for stjernen Allen som hadde stor suksess på fotballaget Kansas City.

- Hver gang jeg snakket med vitner som står O. J. Simpson nær, fortalte de om hans raseri mot Marcus Allen. Jeg tror at forholdet mellom Nicole og Marcus gjorde Simpson gal, sa Petrocelli.

Skitne triks

Om Nicole og Marcus egentlig hadde et forhold, er uvisst, men advokat Petrocelli forteller at Nicole Brown Simpson spilte på ryktene for det de var verdt:

- Nicole og O. J. var i krig med hverandre, og jeg tror at Nicole hevnet seg på sin eks-mann ved å si at hun og fotballspiller Allen hadde et forhold, meldte advokat Petrocelli.

Simpson var selv en avdanket fotballspiller som aldri helt lykkes på banen. Dermed var det tungt å bære at hans eks-kone foretrakk den vellykkede fotballstjerna Allen:

- Vi klarte aldri å finne bevis for at O. J. Simpson drepte sin eks-kone og Ron Goldman fordi han ikke taklet at Nicole fortalte at hun hadde et forhold til Allen, men jeg er sikker på at dette var årsaken, sa Petrocelli i TV-programmet.