Oasis for første gang

Det britiske superbandet Oasis og de to elleville brødrene Gallagher skal til høsten ha konsert i Oslo for første gang. Norgeskonserten blir sannsynligvis første dato på høstens europaturné.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved hjelp av gode popmelodier og en selvsikker holdning har gruppa Oasis sikret seg herredømme over både hitlister og britisk tabloidpresse.

Dragkamp

8. september blir det konsert i Norge. Dette blir aller første gang Oasis kommer til Norge. Det er også satt opp konsertdatoer for Danmark og Sverige. Resten av Europa venter fortsatt i åndeløs spenning på hvem som vinner dragkampen om de hotte popstjernene.

Klassiker

Oasis' andre album, «(What's the Story) Morning Glory», har solgt til platina her i Norge (50000 eksemplarer). Totalt har gruppa distribuert over 12 millioner eksemplarer.

En snau måned før det celebre norgesbesøket er tredje albumutgivelse, «Be Here Now», klar. Det er store forventninger knyttet til denne platen. Singelen «D'You Know What I Mean», som blir gitt ut i juli, er allerede karakterisert av begeistrede musikkjournalister som en rockklassiker.

OASIS TIL NORGE: Oasis kommer til Norge i september. Brødrene Gallagher er kjent for å skape skandaler hvor enn de er i verden.