Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Oasis klar for USA

LONDON (Dagbladet): Brødrene Liam og Noel Gallagher har omsider fått visum til USA, etter å ha passert en narkotikatest som ble avkrevd av den amerikanske ambassaden i London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brødrene Gallagher, som ofte har uttalt seg om eget narkotikaforbruk, er glade og dro allerede i går til New York.

Det handler om store penger for Oasis. Bandets popularitet i England og Europa er formidabel, og alle har ventet på at bandet skulle erobre USA. Men her satte i utgangspunktet brødrene Gallaghers misbruk av og holdninger til narkotika en stopper.

Liam og Noel Gallagher møtte til blodprøver og samtaler i den amerikanske ambassaden i London i forrige uke. Mandag fikk de to brødrene visum, og i neste uke er det klart for to Oasis-konserter i New York.

I tillegg er det satt av dager for femti nye konserter i forskjellige amerikanske byer neste år. Denne turneen skal strekke seg over seks måneder. Den amerikanske ambassaden har avslått å kommentere visumsøknadene fra Noel og Liam Gallagher.