Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Oasis og Spice Girls i krig

Blur er utkonkurrert for lengst og Oasis trenger et nytt band å krige med. Nå har de funnet sitt nye hatobjekt: Spice Girls.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den store britpop-krigen mellom Oasis og Blur foregikk høsten 95 da de to gruppene ga ut singel på samme dag. Siden har Gallagher-brødrene slått fullstendig knockout på Damon Albarns Blur. Nå er det Spice Girls som har tatt opp konkurransen med Oasis om hvem som er den mest populære gruppa i England. Den mest rappkjefta også, for den saks skyld.

- Spice Girls er kanskje et fenomen, men de er simpelthen ikke musikalsk viktige for meg eller noen andre. De eneste som virkelig bryr seg om Spice Girls er fire år gamle skolejenter. Musikken deres er ingenting. De er et fabrikkert pop-produkt, smeller Liam Gallagher. Og Mel C smeller tilbake.

- Oasis er større enn Gud, sier de. Hva er vi da? Større enn Buddha? Ja, for vi er utvilsomt større enn Oasis, fastslår hun. 1Fra vår nøytrale posisjon kan vi legge til at Spice Girls-albumet «Spice» og Oasis-plata «(What's The Story) Morning Glory» begge har solgt rundt 12 millioner på verdensbasis. Uavgjort?