NÆRT: Her sneier en bok hodet til USAs president Barack Obama. Foto: AP Photo/Scanpix
NÆRT: Her sneier en bok hodet til USAs president Barack Obama. Foto: AP Photo/ScanpixVis mer

Obama angrepet av bok-kaster og naken mann

- Effektiv markedsføring, sier milliardær som lovet ut en million dollar til den første som sto naken foran presidenten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): President Barack Obama fikk i går kastet en bok etter seg da han besøkte nabolaget Germantown i Philadelphia i den amerikanske delstaten Pennsylvania. Det var bare så vidt at presidenten ikke ble truffet.

I tillegg måtte politiet ta hånd om en naken mann som prøvde å vinne en million dollar (5,8 millioner kroner). På brystet hadde han skrevet «www.Battlecam.com».

Milliardæren og gründeren bak siden, Alki David, sier i et intervju med Philadelphia Daily News at han har utlovd millionen til den første som står foran Obama bare ikledd sko og nettsidens adresse påskrevet brystet.

I tillegg må personen rope ut navnet på nettsiden seks ganger og vise stuntet direkte på siden.

- Jeg er fan av Obama, og dette er ikke noe angrep på Obama overhodet. Slike utfordringer som dette er klassiske, og de får gjerne oppmerksomhet. Alt dette handler om er effektiv markedsføring, sier David til avisa.

To av mennene som var med å arrangere stuntet, Glen Zolar og Joey Bassolino, forsikrer overfor The Weekly Standard  at den nakne mannen møtte kravene.

Til tross for at det amerikanske nettstedet Drudge Report har den nakne mannen som hovedoppslag, og at både nyhetsbyråene Reuters og Associated Press har publisert bilder av hendelsene, omtales den ikke i tradisjonelle amerikanske medier.

NAKEN MANN: Her blir en naken mann ført bort av politiet. Foto: AP Photo/Scanpix
NAKEN MANN: Her blir en naken mann ført bort av politiet. Foto: AP Photo/Scanpix Vis mer