- Obama forstår det bare ikke

Offensiv McCain i jevn debatt der ingen slo knockout.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OXFORD, MISSISSIPPI (Dagbladet.no): Det var en kveld med kontraster. Liberal og demokrat versus konservativ og republikansk. Høy, ung og svart versus lavere, eldre og hvit.

Det eneste Barack Obama og John McCain hadde til felles var mangelen på konkrete forslag, en manglende evne til å svare direkte på spørsmålene og de umiskjennelige utspillene de har forfektet under hele valgkampen.Slik oppsummerer Associated Press\' reporter den første av i alt tre presidentdebatter.

Se hele debatten på CBS.com

- Så sliten og herjet ut

Til forskjell kunne de to kandidatenes rådgivere tilby svært klare svar, da de møtte pressen etter den 90 minutter lange debatten på University of Mississippi.

Robert Gibbs, en av Barack Obamas seniorrådgivere, fortalte journalistene at han mente John McCain så sliten og herjet ut, og mente den 71 år gamle Arizona-senatoren rett og slett hadde en dårlig kveld.

- Det er sånt man sier når man taper på innhold og ikke har noe annet å snakke om, avfeide Steve Schmidt, McCains valgkampstrateg, overfor Dagbladet.no.- Jeg kunne også snakke om hvordan jeg synes Obama tok seg ut, at han smilte overlegent ved flere anledninger, at han var på defensiven og hadde en dårlig kroppsholdning. Men det trenger jeg ikke påpeke for vi vant debatten, sa Schmidt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer