Obama ga Hillary 11 700 kroner

Hans bidrag til å nedbetale gjelda på 102 millioner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Demokratenes presidentkandidat Barack Obama betaler selv 2300 dollar (ca. 11 700 kr) av den enorme gjelda Hillary Clinton har pådratt seg under valgkampen, og oppfordrer sine støttespillere til å gjøre det samme, melder BBC News.

Obama kunngjorde dette til øredøvende applaus på en middag med sine egne og Hillarys økonomiske støttespillere i Washington i går kveld.

Vil framstå som enhet

De to tidligere harde rivalene prøver nå å viske ut inntrykket av motsetninger i kjølvannet av at Hillary trakk seg fra nominasjonsprosessen 7. juni.

De gjør sitt beste for å framstå som en enhet, i et forsøk på å samle så mange som mulig av demokratstemmene bak Obama, og skal etter planen opptre sammen på et stort arrangement i New Hampshire-byen Unity [sic] seinere i dag.

- Vi er en familie, og vi har nå muligheten til virkelig å vise at vi vet hva som står på spill, uttalte Hillary om sin støtte til Obama, og innrømmet at kampen dem imellom tidvis var innbitt og bitter.

- Dette var en hard valgkamp, men det er også hva som gjorde den så spennende og intens, og hvorfor folks følelser kokte slik på begge sider, sa hun til de frammøtte demokratene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer