«Obama gleder seg til å komme»

Stoltenberg ringte og gratulerte Obama med prisen

RINGTE OBAMA: Klokka 15:30 ringte Jens Stoltenberg og gratulerte Barack Obama med fredsprisen. Den amerikanske presidenten ser fram til å få prisen i Oslo. Foto: SMK
RINGTE OBAMA: Klokka 15:30 ringte Jens Stoltenberg og gratulerte Barack Obama med fredsprisen. Den amerikanske presidenten ser fram til å få prisen i Oslo. Foto: SMK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no):Klokka 15:30 i dag ringte statsminister Jens Stoltenberg ringte og gratulerte den amerikanske presidenten Barack Obama med Nobels fredspris.

- I samtale med president Obama gratulerte jeg med tildelingen. Jeg sa at Norge er enig i at vi må møte de globale utfordringene sammen. Vi snakket om å følge opp felles synspunkter når det gjelder FN, klimaforhandlinger og nedrustning, sier Stoltenberg til Dagbladet.

Selv la også statsministeren ut følgende twitter-melding for kort tid siden:

- Jeg har akkurat gratulert Obama med velfortjent pris. Presidenten ser fram til å komme til Oslo og ta den imot.

Kommer til OsloDermed er det klart at Barack Obama kommer til Oslo for å motta prisen. Nå forbereder Oslo-politiet seg på storinnrykk når den amerikanske presidenten kommer. Han ble vekket tidlig i morges med nyheten om at han har fått prisen.Om to måneder kommer USAs president til Norge. Nå bretter politimester i Oslo, Anstein Gjengedal, opp ermene og gjør seg klar til å ta i mot den amerikanske presidenten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer