Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Obama gratulerer Jens med valgseieren

Ser frem til fire nye år med samarbeid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): Tross tøffe tak på hjemmebane, med kampen om ny helsereform, finanskrise og store utfordringer i Afghanistan hengende over seg, har USAs president Barack Obama har tatt seg tid til å skrive et gratulasjonsbrev til Jens Stoltenberg.

«La meg uttrykke de varmeste gratulasjoner for ditt fornyede mandat som statsminister, og partiets suksess i det nylig avholdte valget i Norge», starter Obama.

Obama understreker USAs tette forhold til Norge, og takker spesielt for innsatsen i Afghanistan og Norges innsats for å løse konflikter verden over.

- Jeg ønsker deg og regjeringen all suksess. Du kan stole på mitt vennskap, og vennskapet til hele det amerikanske folk, avslutter presidenten.

Les hele brevet her!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling