Obama i nettmøte i dag

100 000 spørsmål sendt inn. Marihuana på topp.

MØTER FOLKET PÅ NETTET: President Barack Obama har fått tilsendt mer enn 100.000 spørsmål fra folket til dagens videonettmøte. Her er han fotografert etter en tale i Washington i går. Foto: AP/Charles Dharapak
MØTER FOLKET PÅ NETTET: President Barack Obama har fått tilsendt mer enn 100.000 spørsmål fra folket til dagens videonettmøte. Her er han fotografert etter en tale i Washington i går. Foto: AP/Charles Dharapak Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Vil du legalisere og innføre skatt på marihuana, for å få fart på økonomien og redusere narkogjeng-relatert vold?

Det er et av spørsmålene som foreløpig er mest populært på WhiteHouse.gov, og som Obama dermed kanskje vil besvare i dagens nettmøte med nasjonen.

Obama har invitert det amerikanske folket til å sende inn spørsmål om økonomien, via presidentens nettsider: www.whitehouse.gov.

Folket kan også stemme på de spørsmålene de liker og har mest lyst til å få presidentens svar på.

Over 100 000 spørsmålObama vil besvare en del av de mest populære spørsmålene på en direktesendt web-tv-sending i dag, klokka 16:30 norsk tid.

Det eneste kravet Obama har satt til spørsmålene er at de bør omhandle økonomien.

Mer enn 68.000 amerikanere hadde sendt inn over 74.000 spørsmål da denne artikkelen ble skrevet litt før klokka 12 i dag. Tre timer senere er antall spørsmål oppe i over 100.000, og antall innsendere mer enn 90.000.

Og spørsmålene spenner over et veldig vidt spekter.

Marihuana på toppTemaet marihuana går igjen på spørsmålstoppen i svært mange av kategoriene. Faktisk så mange at enten er arrangementet kuppet av marihuana-aktivister, eller så er legalisering av marihuana blant de politiske spørsmålene amerikanere er aller mest opptatt av for tida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer