Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Obama-leiren angriper Mitt Romneys nyutnevnte visepresidentkandidat

Paul Ryan kritiseres for feilslått økonomisk politikk - etter få minutter som visepresidentkandidat.

ANGRIPES: Mitt Romneys nyutnevnte visepresidentkandidat, kongressmannen Paul Ryan, angripes for å ha støttet en politikk som førte til krasjlanding for amerikansk økonomi. Her med presidentkandidat Mitt Romney i april i år. Foto: AP Photo/M. Spencer Green, File
ANGRIPES: Mitt Romneys nyutnevnte visepresidentkandidat, kongressmannen Paul Ryan, angripes for å ha støttet en politikk som førte til krasjlanding for amerikansk økonomi. Her med presidentkandidat Mitt Romney i april i år. Foto: AP Photo/M. Spencer Green, File Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Få minutter etter at utnevnelsen av Paul Ryan som Mitt Romneys visepresidentkandidat i valget i november, fyrte Obama-leiren av en bredside mot Ryan.

Valgkamp-folkene til president Barack Obama hevder at Republikanernes ferske visepresidentkandidat står for en feilslått økonomisk politikk.

- Ga krasjlanding Jim Messina, en av Obamas valgkampledere, mener denne politikken vil føre til at katastrofale feil blir gjentatt.

- Som kongressmedlem stemte Ryan for den halsbrekkende økonomiske politikken til president George W. Bush som førte til at økonomien vår krasjlandet, sier Messina.

Messina legger til at Ryan står for en radikal politikk som går ut på store skattekutt for de rike og dype kutt i utdanningsbudsjettene.
NTB

- HALSBREKKENDE: - Som kongressmedlem stemte Ryan for den halsbrekkende økonomiske politikken til president George W. Bush, sier Jim Messina, en av Barack Obamas valgkampledere. Her i Chicago i mai i år. Foto: Frank Polich/Getty Images/AFP
- HALSBREKKENDE: - Som kongressmedlem stemte Ryan for den halsbrekkende økonomiske politikken til president George W. Bush, sier Jim Messina, en av Barack Obamas valgkampledere. Her i Chicago i mai i år. Foto: Frank Polich/Getty Images/AFP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media