Obama-leiren går til angrep på «vampyren Mitt Romney»

Går til kraftige angrep i ny reklamevideo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): USAs president Barack Obama har mange enorme oppgaver foran seg: Han må kjempe for helsereformen sin, få USAs økonomi opp på beina igjen og forsvare landets interesser i verdenssamfunnet.

Men like viktig for ham er det å bli gjenvalgt. Til høsten går amerikanerne til urnene for å velge seg en ny Commandor in Chief, og Obama ser ut til å merke presset.

Angrepene mot motkandidaten Mitt Romney blir hvassere og hvassere, og Obama-leiren tar i bruk alle virkemidler. De har satt opp en ny nettside som fylles til randen med kritiske videoer og saker som langer ut mot Romney.

- En vampyr Videoen som får mest oppmerksomhet, baserer seg på intervjuer med tidligere ansatte ved en stålfabrikk i Kansas City. Romneys tidligere firma forsøkte å redde fabrikken for flere år siden, men det endte med at flere mistet jobb og helseforsikring.

- Det var som en vampyr. De kom inn og sugde livet ut av oss. De gikk herfra med masse penger de tjente på fabrikken. Vi ser på Mitt Romney som en jobbødelegger, sier stålarbeideren Jack Cobb i reklamefilmen.

Dette har vært Obama-leirens trumfkort i kampanjen mot Romney. Presidentens krets gjør alt de kan for å framstille Romney som den onde kapitalisten som har tjent seg rik på andres lidelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer