Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Obama med WTO-klage på Kina for bilsubsidier

President Barack Obama klager Kina inn for Verdens handelsorganisasjon for ulovlige bil-subsidier.

VALGKAMPUTSPILL: President Obama kommer med kunngjøringen om en klage på Kina i en valgkamptale i dag i den viktige vippestaten Ohio, som er svært avhengig av bilindustrien. Her returnerer han til Det hvite hus etter seremoni for fire amerikanere drept i Bengazi i Libya. Foto: AFP/YURI GRIPAS
VALGKAMPUTSPILL: President Obama kommer med kunngjøringen om en klage på Kina i en valgkamptale i dag i den viktige vippestaten Ohio, som er svært avhengig av bilindustrien. Her returnerer han til Det hvite hus etter seremoni for fire amerikanere drept i Bengazi i Libya. Foto: AFP/YURI GRIPAS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Obama kommer med kunngjøringen i en valgkamptale mandag i den viktige vippestaten Ohio, som er svært avhengig av bilindustrien..

Kunngjøringen har blant annet til hensikt å undergrave motkandidaten Mitt Romneys hamring på at Obama er for svak overfor Kina.

Obama mener at Kina misbruker handelslovene ved å legge toll på 3 milliarder dollar på amerikansk eksport av biler og bildeler.
NTB


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media