Obama punget ut for drømmevilla i Washington

Leie ble til eie.

KJØPT: Barack og Michelle Obama har kjøpt teglsteinsvillaen som de har bodd i siden de flyttet ut av Det hvite hus. Foto: AP Photo / Andrew Harnik / NTB scanpix
KJØPT: Barack og Michelle Obama har kjøpt teglsteinsvillaen som de har bodd i siden de flyttet ut av Det hvite hus. Foto: AP Photo / Andrew Harnik / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I fjor høst ble det kjent at Barack Obama, kona Michelle og de to drøtrene Malia og Sasha skulle bli boende i Washington etter at Donald Trump tok over som USAs president.

De flyttet til et herskapshus i den eksklusive bydelen Kalorama i Washington DC, bare litt over tre kilometer unna presidentboligen. Huset leide de av Joe Lockhart, tidligere pressesjef for Bill Clinton, og hans kone Giovanna Gray.

Pris: 70 millioner

Alt tyder på at Obama-familien har funnet seg godt til rette i det nye huset, som er på romslige 750 kvardratmeter, for nå har de bestemt seg for å gå fra å leie til å eie, skriver Washington Post.

Prislappen? 8,1 millioner dollar, eller ca. 70 millioner norske kroner.

Ifølge talsperson for Barack Obama, Kevin Lewis, var kjøpet noe som framstod som logisk for Obama-familien-

- Gitt at presidenten og fru Obama kommer til å være i Washington i minst to og et halvt år til, så var det logisk for dem å kjøpe et hjem i stedet for å fortsette å leie eiendom, sier Lewis.

Barack Obama har tidligere uttalt at familien vil fortsette å bo i den amerikanske hovedstaden fram til datteren Sasha fullfører videregående skole i 2018. Nå ser det altså ut til at de blir i Washington minst ett år lenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer