Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Obama rømmer fra asketrussel

Tør ikke vente til i morgen med å dra videre til London.

 HASTER VIDERE:  USAs president Barack Obama haster videre fra Irland til London allerede i kveld av frykt for å bli landfast under en askesky. Her fra dagens besøk i den irske landsbyen Moneygall der presidentens tipp tipp tippoldefar Falnmouth Kearney kommer fra. Fru Michelle Obama virker skeptisk til det mørke, irske velskomstølet. FOTO: JEWEL SAMAD, AFP/SCANIX.
HASTER VIDERE: USAs president Barack Obama haster videre fra Irland til London allerede i kveld av frykt for å bli landfast under en askesky. Her fra dagens besøk i den irske landsbyen Moneygall der presidentens tipp tipp tippoldefar Falnmouth Kearney kommer fra. Fru Michelle Obama virker skeptisk til det mørke, irske velskomstølet. FOTO: JEWEL SAMAD, AFP/SCANIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frykt for flyproblemer som følge av vulkanutbruddet på Island har fått USAs president Barack Obama til å framskynde avreisen fra Irland, ifølge en tjenestemann i Det hvite hus.

Planen var å reise til London tirsdag.

Men Obama setter kursen mot den britiske hovedstaden allerede i kveld for å unngå eventuelle problemer, sier tjenestemannen.
(NTB-Reuters).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media