Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Obama står ved sitt klimaløfte

USA vil stå ved sine løfter om å redusere klimautslippene

KUTTER: President Barack Obama står ved løftet om utslippskutt. Foto:(AP Photo/Alex Brandon)
KUTTER: President Barack Obama står ved løftet om utslippskutt. Foto:(AP Photo/Alex Brandon) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||- USA vil stå ved sine løfter om å redusere klimautslippene trass i at Senatet har mislyktes i å vedta de nye klimalovene, sier USAs klimautsending Todd Stern.

Ifølge Stern ligger forslaget om å redusere utslippene med 17 prosent innen 2020, sammenlignet med 2005-nivå, fortsatt på bordet.

- Vi flytter oss ikke fra de løftene vi avga i fjor, sier Stern i et intervju med nyhetsbyrået Reuters, der han forsøker å berolige sine internasjonale klimapartnere etter at Senatet droppet å legge inn klimaforskrifter inn i den nye oljereformen som ble vedtatt fredag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling