Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Obama vil lede Midtøsten-samtaler

Skal møtes under FN-møte i september, sier Israels president Shimon Peres.

- SKAL LEDE MØTE: USAs president skal lede et møte mellom palestinernes president og Israel, sier Israels president Shimon Peres. Foto: REUTERS/SCANPIX
- SKAL LEDE MØTE: USAs president skal lede et møte mellom palestinernes president og Israel, sier Israels president Shimon Peres. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

USAs president kommer til å lede et møte mellom Israels statsminister Benjamin Netanyahu og palestinernes president Mahmoud Abbas, sier Israels president Shimon Peres.

I et intervju med TV-kanalen Fox News sier Peres at det foreligger planer om et møte mellom Netanyahu og Abbas under møtet i FNs hovedforsamling i slutten av september.

- President Obama vil lede møtet, og jeg tror det er en reell mulighet for at forhandlingene vil bli gjenopptatt, sier den israelske presidenten.

Forhandlingene mellom Israel og den palestinske Fatah-regjeringen på Vestbredden ble brutt da Israel angrep Gazastripen i slutten av desember i fjor. Siden har Abbas nektet å møte Netanyahu fordi Israel lar bosettingen på Vestbredden fortsette.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media