Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Obamas folk forsvarer presidentens tale

- Ikke kjedelig.

AVVISER KRITIKK:  USAs president taler til det demokratiske partiets landsmøte i Charlotte i delstaten North Carolina. Obamas medarbeidere avfeide lørdag kritikk mot talen fra folk som mente at presidenten virket uinspirert og kjedelig. Det amerikanske folk har nok oppfattet presidentens budskap om at de har et klart valg mellom trygge Obama og risikable Mitt Romney, ble det sagt. Foto: Steve Nesius / Reuters / NTB scanpix
AVVISER KRITIKK: USAs president taler til det demokratiske partiets landsmøte i Charlotte i delstaten North Carolina. Obamas medarbeidere avfeide lørdag kritikk mot talen fra folk som mente at presidenten virket uinspirert og kjedelig. Det amerikanske folk har nok oppfattet presidentens budskap om at de har et klart valg mellom trygge Obama og risikable Mitt Romney, ble det sagt. Foto: Steve Nesius / Reuters / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barack Obamas medarbeidere avviser påstander om at presidenten holdt en kjedelig og uinspirert tale til det demokratiske partiets landsmøte denne uken. Velgerne har nok oppfattet budskapet, blir det sagt.

Obama ba i talen om at velgerne må ha tålmodighet med den økonomiske situasjonen. Den beste oppskriften på ny vekst og framgang er å gjenvelge ham for en ny fireårsperiode, sa presidenten til deltakerne på landsmøtet i Charlotte i delstaten North Carolina.

- Barack Obama er i stor grad oppbrukt som taler og ofte kjedelig, mente spaltisten Peggy Noonan i den konservative næringslivsavisen Wall Street Journal. Men en ikke navngitt talsmann for Obama sier at dette neppe er den jevne velgerens oppfatning.

- Jeg syns det amerikanske folk har reagert svært bra på presidentens tale. Først og fremst blir den oppfattet som optimistisk, og den oppfattes som et troverdig uttrykk for hans ideer og målsettinger om å rette opp økonomien, framholdt talsmannen.

Obama framstilte oppgjøret mellom ham og den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney som en valg mellom solide middelklasseverdier og økonomisk kaos. Meningsmålinger tyder fortsatt på et svært jevnt oppgjør mellom de to ved presidentvalget 6. november.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media