Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Obduksjon ga ikke svar på Porsgrunn-mysteriet

Obduksjonen av 39-åringen som i går morges ble funnet død i Porsgrunn, gir ikke svar på om mannen ble drept eller døde av naturlige årsaker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Telemark etterforsker fremdeles dødsfallet som mistenkelig. I ettermiddag gikk de gjennom den foreløpige rapporten fra rettsmedisinerne, som konkluderer med at det er umulig å fastslå om 39-åringen er blitt utsatt for en straffbar handling eller ikke.

Alt er mulig

- Vi vet ikke hva som har forårsaket de ytre skadene på avdøde. Han kan ha falt og slått seg selv, han kan ha blitt jult opp, eller han kan ha blitt påkjørt - alle muligheter er like åpne, sier politiinspektør Odd Reidar Humlegård ved Telemark politidistrikt, til NTB.

  39-åringen ble i går morges funnet liggende død ved busslommen ved gamle E18 ved Skjelsvik utenfor Porsgrunn. Han var sist sett i live av en bussjåfør ved 05-tida, da satt han rett ved der han ble funnet død.

  - Vi etterlyser fremdeles flere vitner, og forsøker også å finne den ene av mannens to joggesko, sier Humlegård.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!