- Obduksjonsrapport klar i morgen

18-åring funnet drept i Kongsvinger.

SAMLER INFORMASJON: Politiet har jobbet i hele dag med å lete etter spor og samle informasjon fra vitner. I morgen foreligger den foreløpige obduksjonsrapporten som forhåpentlig gir politiet flere svar på drapsgåten. Foto: FRANK KARLSEN
SAMLER INFORMASJON: Politiet har jobbet i hele dag med å lete etter spor og samle informasjon fra vitner. I morgen foreligger den foreløpige obduksjonsrapporten som forhåpentlig gir politiet flere svar på drapsgåten. Foto: FRANK KARLSENVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


KONGSVINGER (Dagbladet): Den foreløpige obuksjonsrapporten av den 18 år gamle mannen som ble funnet drept utenfor en boligblokk i Kongsvinger, vil mest sannsynlig være klar i morgen - tirsdag.

Det opplyser politiadvokat Iren Johnsen Dahl overfor Dagbladet nå i kveld.

Den foreløpige obduksjonsrapporten kan blant annet bidra med informasjon om hvordan 18-åringen døde og hva slags drapsvåpen som mest sannsynlig har blitt brukt.

Politiet har foreløpig ikke tatt beslag i noe drapsvåpen.

- Vi får stadig inn nye tips og vi samler nå inn informasjon, sier Johnsen Dahl.

Politiet ber alle som tror de kan vite noe om å ta kontakt med politiet. Politiet opplyser i kveld at de er spesielt interessert i å komme i kontakt med to vitner som skal ha observert 18-åringen før drapet.

- Det ene vitnet skal ha sett ham ved Snack bar i byen. Det andre vitnet skal ha observert den avdøde ved Brusenteret i 20-tida lørdag kveld, sier Dahl.

18-åringen ble funnet blodig og ille tilredt utenfor en boligblokk ved Langeland i Kongsvinger natt til søndag. Et kvinnelig vitne skal ha observert mannen like før drapet sammen med en annen person. De skal ha snakket alvorlig eller diskutert med hverandre, ifølge vitnet.

Politiet ønsker også å komme i kontakt med en mannlig hundelufter som skal ha vært i funnområdet i 00.30-tida natt til søndag.

Politiet har foreløpig ikke noe grunnlag for å si noe om et eventuelt motiv i saken.

Politiet har foreløpig ikke fått orientert samtlige pårørende av mannen, og velger derfor med å vente med å identfisere mannen. Flere av mannens familiemedlemmer oppsøkte i ettermiddag funnstedet for å minne sitt kjære familiemedlem.

Mange har lagt ned blomster og siste hilsener til den drepte gutten.

Dagbladet følger saken.