Obduksjonsrapporten fra trippeldrapet klar

Lite nytt fra politiet. Ofrene ble påført flere stikkskader.

TRIPPELDRAPET: Ofrene skal ha blitt knivstukket ved flere anledninger, skrives det i en pressemelding fra politiet i Troms. (FOTO: Magne Fiskum)
TRIPPELDRAPET: Ofrene skal ha blitt knivstukket ved flere anledninger, skrives det i en pressemelding fra politiet i Troms. (FOTO: Magne Fiskum) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Alle ofrene er påført flere stikkskader i overkroppen. Skadene antas påført med kniv, står det i pressemeldingen fra politiadvokat Elin Norgård Strand.

Obduksjonen stadfester også tidspunktet av trippeldrapet til å være sent på natten eller søndags morgen.

Politiadvokat Elin Norgård Strand skriver i pressemeldingen at de har ingen øvrige kommentarer til omfanget av skadene eller resultatet fra obduksjonen for øvrig. Den endelige obduksjonsrapporten vil først komme om noen uker.

Det går også ut i fra pressemeldingen at politiet har beslaglagt en kniv på åstedet som er forenlig med skadene på ofrene. Politiet mener at det er denne kniven som er brukt ved drapene.

Siktede i saken er blir fortløpende vurdert av politiet om han er i stand til å avhøres.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer