Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Obduksjonsrapporten gir ikke noe klart svar på hva som har skjedd med Veronica

Etterforskes som mistenkelig dødsfall.

FORSVANT: Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) fra Årøy utenfor Sogndal ble sist sett 25. oktober før hun ble funnet på fredag. Hun har blitt obdusert i helga.
Foto: Privat
FORSVANT: Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) fra Årøy utenfor Sogndal ble sist sett 25. oktober før hun ble funnet på fredag. Hun har blitt obdusert i helga. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Avdøde Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) ble ble fredag funnet død i Barsnesfjorden utenfor Sogndal etter nærmere tre ukers søk.

Politiet etterforsker nå saken som et mistenkelig dødsfall.

- Savnetsaken er nå avsluttet, og den etterforskes nå som et mistenkelig dødsfall, skriver Sogn og Fjordane politidistrikt i en pressemelding.

Obdusert i helga Ifølge obduksjonsrapporten har Stegegjerdet trolig druknet. Skadene hennes er ikke forenlige med bruk av skytevåpen eller kniv, meldte TV 2 i går.

Stegegjerdet ble obdusert ved Gades institutt i Bergen i helga. Politiet har i dag mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten, men opplyser at de av hensyn til etterforskingen ikke vil komme med noen opplysninger fra den.

- Rapporten og etterforskningen så langt gir ikke noe klart svar på hva som har skjedd med Veronica. Vi vil av hensyn til etterforskningen ikke gi noen opplysninger fra obduksjonen. Vi vil av samme grunn heller ikke gå ut med dødsårsaken, skriver politiet.

Sett 25. oktober Politiet kan så langt ikke konkludere med at det ligger en kriminell handling bak dødsfallet, skriver de i pressemeldinga.

22 år gamle Stegegjerdet ble sist sett lørdag 25. oktober og meldt savnet tre dager senere da hun ikke møtte opp til en avtale. Fredag ble hun funnet død i Barsnesfjorden, like ved der hun bodde i Årøy i Sogndal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling