Obduksjonsrapporten klar i dag

Lone Olsen (23) ble funnet død 1. juledag. Politiet håper å ha dødsårsaken klar i løpet av dagen. En venn er siktet for dødsfallet.

KRIPOS: Kripos ankom Laukvik seint i går kveld og foretok åstedsgranskning i natt. Foto: Lisa Nøtnes
KRIPOS: Kripos ankom Laukvik seint i går kveld og foretok åstedsgranskning i natt. Foto: Lisa Nøtnes Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SVOLVÆR (Dagbladet): Tre personer fra Kripos ankom åstedet i går kveld cirka klokken 23.30, og jobbet langt utover natten. Avdøde er sendt til Tromsø og obduseres nå.

- Kripos har gått grundig fram og konsentrert seg om å få liket ut av åstedet på en trygg måte. Til nå har kriminalteknikerne konsentrert seg om konservering av åstedet, hvilket betyr å dekke til flater slik at åstedet ikke blir forurenset, sier politiadvokat Knut-Inge Myklebust, ved Midtre Hålogaland Politidistrikt.

Den foreløpige obduksjonsrapporten skal foreligge i dag. I dag skal Kripos gjøre tekniske undersøkelser både i leiligheten der Lone Olsen ble funnet død, og i den huset hun selv disponerte.  Alkohol og medikamenter - Når det gjelder episoden rundt dødsfallet vet vi at det har vært alkohol inne i bildet. Vi vet også at avdøde har brukt legemidler. Vi kan ikke si noe om hvilke legemidler det er snakk om, eller om disse i gitt tilfelle er misbrukt. Det vi kan si er at medikamentene det gjelder kan være vanedannende. Blant annet sovemedisin. Vi venter svar på blodprøvene tatt av avdøde, for å kunne fastlå nøyaktig hvilke legemidler det er snakk om, og om noen av disse er illegale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer