Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Observert sammen drapsmorgenen

De to mennene som er siktet i forbindelse med drapet på drosjesjåfør Thomas Knutsen, ble stanset av en politipatrulje i Oslo, samme natten som Knutsen ble skutt og drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette bekrefter politiavdelingssjef Arnfinn Sandstad i Kripos, overfor NTB.

Ifølge VG ble de to mennene stanset av en politipatrulje på morgenkvisten 27. januar - altså få timer etter at Knutsen ble skutt. De to satt sammen i en grønn Golf da de ble stanset i Sannergata i Oslo.

Var sammen drapsnatten

Observasjonen av de to mennene sammen får trolig stor betydning for drapsetterforskningen. Observasjonen viser at de to mennene ikke bare har hatt kontakt per mobiltelefon drapsnatten, drke i de to unge mennene. Tjenestemennene nøyde seg nemlig ikke med å bare kontrollere førerkort og indentitet på de to mennene. De sjekket dem også opp mot strafferegisteret. Der gikk det fram at 21-åringen var på arbeid på Statoil-stasjonen i Munchs gate i Oslo da stasjonen ble ranet den 10. januar i år. Dette ranet er ikke oppklv drosjesjåfører.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media