Odin (19) har vært forsvunnet i tolv uker: - Har ingen svar

- Det er tungt å tenke på at en eller flere gjerningspersoner kan ha sluppet unna, sier faren.

SAVNET: Odin André Hagen Jacobsen (19) fra Skaun i Trøndelag har vært savnet i tolv uker. Foreldrene leter fortsatt etter svar. Foto: Privat
SAVNET: Odin André Hagen Jacobsen (19) fra Skaun i Trøndelag har vært savnet i tolv uker. Foreldrene leter fortsatt etter svar. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Odin André Hagen Jacobsen (19) fra Skaun i Trøndelag har vært sporløst forsvunnet i tolv uker, siden en tur på byen i Trondheim søndag 18. november.

Politiet har drevet en omfattende etterforskning siden, men familien sitter fortsatt igjen uten en forklaring på hva som skjedde med sønnen natta han forsvant.

- Politiet har, etter vår oppfatning, som teori at Odin enten falt i Nidelva, hoppet uti med vilje, eller forsvant frivillig den morgenen. Men ut ifra overvåkningsbilder ser han ikke overstadig beruset ut. Det er heller ingenting som tilsier at han ønsket å ta livet sitt eller stikke av, sier Dan Yngve Jacobsen, faren til Odin, til Dagbladet.

Han frykter at interessen for saken minsker, og at gåten forblir uoppklart.

Fant gjenstander

Odin forlot huset sitt, hvor han bor med foreldrene sine, for å dra på trening lørdag 17. november. Han skulle etter planen reise hjem igjen etter det, men endte isteden opp på et hotellrom i Trondheim sentrum hvor han skal ha vært på en fest med andre ungdommer.

Det er etter at han dro hjemover fra sentrum og skilte lag med vennene sine at politiet har den siste sikre observasjon av ham, tatt klokka 05.39 med et overvåkningskamera søndag morgen utenfor Fjordgata 46, like ved kanalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer