Offentliggjør navnene på de drepte

Ragna Elida Christensen (61), Linda Anett Hansen (35) og Ole-Roger Olsen (44) er de drepte.

TRIPPELDRAP: De drepte ble sent i går kveld fraktet vekk fra åstedet i Tomasjordvegen 75 i Tromsø. Foto: MARIUS FISKUM
TRIPPELDRAP: De drepte ble sent i går kveld fraktet vekk fra åstedet i Tomasjordvegen 75 i Tromsø. Foto: MARIUS FISKUM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMSØ/OSLO (Dagbladet.no): Politiet er ferdige med sitt identifiseringsarbeid og har nå sluppet navnene på personene som ble funnet drept i en leilighet på Tomasjord i Tromsø i går ettermiddag.

Ofrene er:

• Ragna Elida Christensen, 61 år
• Linda Anett Hansen, 35 år
• Ole-Roger Olsen, 44 år

Troms politidistrikt opplyser at de pårørende til de avdøde er varslet og de har ikke innsigelser til at navnene på de avdøde offentliggjøres.

Ekteparet Olsen/Hansen ventet barn; Linda Anett Hansen var gravid i femte måned da hun ble drept. 44 år gamle Ole-Roger Olsen etterlater seg dessuten to mindreårige barn fra et annet forhold. Paret giftet seg i januar i fjor, og kjøpte boligen i Tomasjordvegen i Tromsø i oktober i 2008. Det var der de ble funnet drept i går.

Ragna Elida Christensen var på besøk hos ekteparet drapskvelden.

Politiet har siktet en 38 år gammel for drapene. Han innrømmet selv å ha drept dem da han var i ferd med å bli fraktet til legevakta i går.

Siktede var leieboer hos Hansen og Olsen. Politiet mener han brøt seg via en inngangsdør og stakk de tre personene til døde mens de sov. Hvorfor mannen gjorde dette er foreløpig uklart.

DREPT: Linda Anett Hansen (35).
DREPT: Linda Anett Hansen (35). Vis mer

Mannen er psykisk ustabil og er nå fraktet til psykiatrisk sykehus for behandling. Det er ikke gjennomført noe avhør av siktede ennå.

Db.no kommer med mer.

DREPT: Ole-Roger Olsen (44).
DREPT: Ole-Roger Olsen (44). Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer