DRAMATIKK I NATT:En mann i 30-åra ble i natt skutt flere ganger i mageregionen. Han døde av skadene. En nabo er pågrepet. Foto: John Terje Pedersen
DRAMATIKK I NATT:En mann i 30-åra ble i natt skutt flere ganger i mageregionen. Han døde av skadene. En nabo er pågrepet. Foto: John Terje PedersenVis mer

Offer (36) og siktet (34) var sammen på byen før drapet

Naboen (34) er siktet og sitter i avhør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| MYSEN/SKI (Dagbladet): Stig André Skram ble skutt og drept i Mysen i Østfold natt til i dag.

Skram var gift og etterlater seg to barn på ni og elleve år.

Politiet informerte om saken på en pressekonferanse i Ski kl. 14 i dag.


- Politiet kan bekrefte at det var Stig André Skram (36) som ble skutt og drept med flere skudd av sin nabo på 34 år, sier politiadvokat Gro Nygaard i Follo politidistrikt.


Skutt i magenMannen ble skutt flere ganger i mageregionen. Gjerningsmannen ble pågrepet på stedet.


- Vi har grunn til å tro at disse to sammen med andre har vært ute på byen før drapet skjedde, trolig sammen med flere andre, sier Nygaard til Dagbladet.

Politiet vil derfor gjerne at vitner som har sett Stig André Skram på byen i Askim eller mysen natt til søndag tar kontakt. 

Trolig skjedde drapshandlingen på et slags nachspiel i siktedes bolig.

- Siden de to og flere andre har befunnet seg i dette huset etter en bytur, kan det tyde på at det har vært et slags nachspiel der. Men det er noe vi håper å få svar på i avhør, sier Nygaard til Dagbladet.


Drapet skjedde i et boligområde i nærheten av Mysen sentrum. Den drepte mannen ble slutt med en grovkalibret pistol som var registrert på den siktede mannen.


Naboer og bekjenteDen drepte og gjerningsmannen er naboer og bekjente.

- Siktede ringte selv til politiet og sa at han hadde skutt en person. Han var rolig da politiet kom til stedet, sa Nygaard.

Politiet fikk melding om drapet 03.40.

Siktede flyttet fra Alta til Mysen i 2006. Han er ifølge politiet aktiv sportsskytter.

Pårørende er varslet om at politiet nå går ut med hans navn.


Dagbladet kommer med mer.
INFORMERTE: Lensmann i Eidsberg Henning Tollefsrud og politiadvokat Gro Nygaard i Follo informerte i dag om drapet på politihuset i Ski. MMS-foto: Jacques Hvistendahl
INFORMERTE: Lensmann i Eidsberg Henning Tollefsrud og politiadvokat Gro Nygaard i Follo informerte i dag om drapet på politihuset i Ski. MMS-foto: Jacques Hvistendahl Vis mer