Offer fant overgriper via Facebook

Mannen fortalte hva han het og hvor han bodde til offeret før han angrep henne.

Ble angrepet: En kvinne i London fant igjen mannen som prøvde å voldta henne da hun søkte opp navnet hans på det sosiale nettstedet Facebook. Foto: Scanpix
Ble angrepet: En kvinne i London fant igjen mannen som prøvde å voldta henne da hun søkte opp navnet hans på det sosiale nettstedet Facebook. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En kvinne i London fant igjen mannen som prøvde å voldta henne ved hjelp av nettstedet Facebook. Det klarte hun etter at mannen utrolig nok fortalte henne sitt navn, alder og hvor han bodde. Kvinnen som er i 20-årene ble angrepet i Tufnell park i Nord-London, skriver BBC News.

Den 30 år gamle mannen tok kontakt med kvinnen i parken og forsøkte å prate til henne, før han angrep henne. Han stoppet så brått og ba om unnskyldning til henne. Hun ble pådratt skrubbsår og blødde fra et øre etter voldtektsforsøket.

Kvinnen meldte hendelsen til politiet, men fant ut at hun ville prøve å søke opp mannen på Facebook. Mannens navn, Alpha Gray, var så spesielt at det ble sittende i minne hos kvinnen. Hun trodde ikke det kunne være hans egentlige navn.

Mistet pusten Hun fortalte i retten at hun fant en facebookprofil på navnet og begynte å se igjennom bilder.

- Bildet av han kom opp og det viste seg at vi hadde felles bekjente. Men jeg var fortsatt ikke helt sikker at dette var mannen, fortalte hun.

Men da kvinnen så en video som lå på Grays profil, ble hun helt sikker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer