Offeret: - En ubeskrivelig glede

30-åring siktet for tre overfallsvoldtekter. Kan stå bak flere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet har i dag formelt utvidet voldtektssiktelsen mot en mann (30), opprinnelig fra Somalia, til tre overfallsvoldtekter i Oslo. Han er fra tidligere siktet for en overfallsvoldtekt mot en kvinne (48) i Nordre gate på Grünerløkka i Oslo om morgenen 4. mai i år, som han har tilstått.

Les også: «Somalier siktes for to voldtekter til»

Utvidelsen av siktelsen knytter seg til to overfallsvoldtekter begått henholdsvis 31. januar 2007 i Prinsensgate 8 og 4. mai 2007 i Myntgaten 5, skriver politiet i en pressemelding.

Det er ofrenes beskrivelse av gjerningsmannen som knytter ham til de to andre voldtektene. Det sammen med måten overfallsvoldtektene er begått på, nemlig at de fornærmede har blitt utsatt for omfattende vold i forkant av seksualovergrepene.

- Hovedgrunnen for at vi har ventet med å utvide siktelsen er at vi ønsket at han selv skulle få muligheten til å komme på banen, sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby i oslopolitiet til Dagbladet.no.

Siktede har vært i avhør én gang, men har senere ikke latt seg avhøre av politiet.- Nå synes vi tiden var kommet til at vi ikke kunne vente lenger, sier Kraby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer