Offeret levde da Nicolas (39) skar ut lungen hans

Kannibaldrap ryster Frankrike.

KANNIBALTILTALT: Nicolas Cocaign (39) vil med stor sannsynlighet huskes som kannibalmorder etter at han i går selv fortalte retten hvordan han drepte og spiste deler av cellekamerat Thierry Baudry (41). Foto: ROBERT FRANCOIS/AFP/SCANPIX
KANNIBALTILTALT: Nicolas Cocaign (39) vil med stor sannsynlighet huskes som kannibalmorder etter at han i går selv fortalte retten hvordan han drepte og spiste deler av cellekamerat Thierry Baudry (41). Foto: ROBERT FRANCOIS/AFP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): På andre dag av kannibaldrapssaken mot Nicolas Cocaign (39) kom det fram nye rystende detaljer:

Rettsmedisineren som undersøkte liket av Cocaigns drepte og delvis fortærte cellekamerat Thierry Baudry (41), konkluderer med at drapsofferet var i live mens Cocaign skar ut en del av lungen hans, skriver AFP.

- Vi fant blod i Baudrys høyre lunge. Det viser at han var i live mens lungen ble kuttet opp, forklarte rettsmedisiner Patrick Laburthe en sjokkert rett i den nordvestfranske byen Rouen, der drapet fant sted i januar 2007.

Dokrangel Cocaign og Baudry delte celle i byens fengsel, og det var en krangel om deres felles toalett som utløste drapet: Cocaign skal ha sett seg lei på at Baudry til stadighet tettet igjen klosettet med dopapir.

Da den 39-årige tobarnsfaren konfronterte cellekameraten med dette, kom det til en voldsom slåsskamp som kulminerte i at Cocaign stakk Baudry i brystet med ei saks, før han kvalte ham med en søppelsekk.

Det er allerede, etter Cocaigns forklaring i går, klart at han tok ut en del av cellekameratens lunge, i den tro at det var hjertet, og tilberedte den over en gassbrenner før han spiste den, men rettsmedisineren fyller ut nye detaljer om hva som skjedde i mellomtida:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer