Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Offeret lyktes med å ta et bilde, ranern lyktes med å skjule ansiktet

Offerets eget bilde av gatekjøkkenraneren.

FOTO, NEI TAKK: Raneren gjorde den universale gesten for «nei, jeg vil ikke bli tatt bilde av» da offeret knipset i vei. Foto: Polisen
FOTO, NEI TAKK: Raneren gjorde den universale gesten for «nei, jeg vil ikke bli tatt bilde av» da offeret knipset i vei. Foto: Polisen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Värmland, det svenske länet tusenvis av nordmenn hver dag besøker på handletur, publiserte i et bilde av en mann som ranet Grillköket i Torsby tidligere denne måneden.

Bildet ble tatt av den ansatte på gatekjøkkenet under ranet.

- Ransofferet lyktes med å ta et bilde av raneren som på sin side lyktes med å skjule ansiktet sitt, skriver polisen på Facebook.

De ber om hjelp fra publikum til å identifisere mannen.

Regionavisa NWT har også publisert bildet, med en tittel som står seg best på originalspråket: «Misstänkt rånare hotade — offer fotade».

Ifølge avisa ble ransofferet slått i brystet, før raneren grafset til seg kontanter og løp ut igjen.

Kort tid etter ranet sa politiet til VF at det hadde oppstått en «lättare tumult» mellom den truende raneren og den ansatte. Politiet sa da at de hadde gode forhåpninger om at raneren ville bli funnet.

Hele Norges coronakart