HAR TATT I MOT MANGE: Lenval sykehus har tatt i mot store mengder mennesker etter terroren i Nice. Foto: AFP PHOTO / BORIS HORVAT
HAR TATT I MOT MANGE: Lenval sykehus har tatt i mot store mengder mennesker etter terroren i Nice. Foto: AFP PHOTO / BORIS HORVATVis mer

Ofrene i Nice: kritisk skadd 7-åring identifisert.Men ingen vet hvor foreldrene hans er

Myndighetene jobber fortsatt med å skaffe oversikt etter terrrorangrepet i Frankrike. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Minst 84 døde da en lastebil kjørte gjennom en folkemengde under Bastille-dagen i Nice torsdag.

Det nitten tonn tunge kjøretøyet, med Mohamed Lahouiej-Bouhlel (31) bak rattet, braste inn på en promenade der mange barn var tilstede.

Ti er så langt meldt døde av myndighetene, og i tillegg svever flere mellom liv og død på sykehus.

- Kan hende foreldrene er døde

Blant disse er en rumensk gutt som myndighetene lenge ikke klarte å identifisere.

- Vi har en gutt som fortsatt ikke er identifisert. Han er rundt 10 år gammel. Vi har ingen informasjon om foreldrene, og det kan hende at de er døde, forteller barnelege og president for den medisinske kommisjonen på sykehuset Lenval i Nice, Christian Richelme til Dagbladet om gutten tidligere denne uka.

Nå har gutten blitt oppsøkt av sin bestemor.

Hun har bekreftet at det dreier seg om en syv år gammel gutt ved navn Denis, men myndighetene har ennå ikke funnet ut hvor foreldrene hans er.

Etterlyser foreldrene

Telegraph skriver at søskenbarna hans nå har postet et bilde av de to foreldrene, Adriana (28) og Cristian Coman (34), på sosiale medier.

Dette i håp om at de to skal bli funnet i live.

Syv år gamle Denis er et av omtrent 50 barn som ble lagt inn på sykehuset Lenval i etterkant av hendelsen, skriver Le Figaro.

Fem barn er fortsatt kritisk skadd etter terroren, ifølge NRK.

I tillegg er det fortsatt et stort antall skadde voksne, og aktor Francois Molins advarte fredag om at antallet døde sannsynligvis vil bli oppjustert.

Flere utlendinger drept

Franskmenn utgjør flertallet av de som ble drept under Bastille-dagen, men det er også flere utlendinger.

11 år gamle Broide og hans 52 år gamle far Sean Copeland var på ferie i Nice da far og sønn ble drept.

- Vi er knust og det er et sjokk at Brodie, en fantastisk sønn og bror, og Sean, en fantastisk ektemann og far, er borte, sa familien i en uttalelse videreført av deres venn Jess David, skriver NBC.

Usikkerhet rundt belgiere

En tysk lærer og to studenter ble også drept i angrepet, ifølge ABC news.

I tillegg har Sveits erklært at to sveitsere har dødd, mens også myndighetene i Polen, Marokko, Tunisia, Russland, Ukraina, Armenia og Madagascar har meldt om døde statsborgere.

Le Figaro oppgir lørdag kveld at belgiske myndigheter ikke har oppgitt tilstanden til flere av de rundt 20 belgierne som var involvert i terrorangrepet.