<strong>DRUKNET:</strong> Jonathan Stevens druknet etter å ha reddet tre av barna sine. Foto: GoFundMe
DRUKNET: Jonathan Stevens druknet etter å ha reddet tre av barna sine. Foto: GoFundMe Vis mer

Wales:

Ofret seg selv for å redde barna

Britisk syvbarnsfar blir kalt en helt etter tragisk ulykke.

Publisert
Sist oppdatert

36 år gamle Jonathan Stevens døde i en tragisk drukningsulykke i Barmouth i Nord-Wales søndag ettermiddag, skriver Wales Online.

Han hoppet i vannet for å redde tre av barna sine som ble fanget av en tidevannsstrøm. Stevens' barn ble reddet, men han endte selv med å ofre livet.

«Jeg skylder denne mannen alt for å bringe babyene våre tilbake», sier Stevens partner Laura Burford.

Hun fortsetter: «Ord kan ikke forklare hvordan vi alle føler oss, ikke bare meg og barna våre, men hans andre barn og hans familie. Jeg er så trist for at vi alle har mistet ham, men jeg vet at han ikke ville dødd på noen annen måte enn å gi sitt siste åndedrag for å sikre at barna hans var i trygghet».

Burford var hjemme da ulykken skjedde.

HAR DU ØRNEBLIKK?: BAdevakten i videoen hylles etter å ha reddet en gutt fra å drukne i basseng fullt av mennesker. Video: Lifeguard Rescue / YouTube Vis mer


Jonathan Stevens søster, Kim Stevens, forteller til BBC at broren var på dagstur med barna til stranden.

«Han døde som en helt for å redde barna sine og risikere sitt eget liv. Han vil alltid bli husket som en fantastisk mann, bror, sønn og pappa», sier søsteren.

<strong>BARMOUTH BEACH:</strong> Familiefaren var på dagstur til Barmouth Beach sammen med noen av barna sine, hvor den tragiske ulykken skjedde. Foto: Shutterstock.
BARMOUTH BEACH: Familiefaren var på dagstur til Barmouth Beach sammen med noen av barna sine, hvor den tragiske ulykken skjedde. Foto: Shutterstock. Vis mer

En stor redningsoperasjon ble satt i gang, med redningsbåt og helikopter. Stevens ble bragt i land og gitt livredning før han ble flydd til sykehuset i Ysbyty Gwynedd, men livet hans stod ikke til å redde.

En GoFundMe-side er laget for å samle inn penger til de etterlatte. Foreløpig er over 12.000 pund samlet inn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer