Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Og Arnold hjelper George Bush

Arnold Schwarzenegger, «the govern-ator», er tilbake i manesjen. I morgen stiller den liberale California-guvernøren opp for den erkekonservative Bush i vippestaten Ohio.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LOS ANGELES (Dagbladet): Det er høye forventninger når Republikanernes største stjerne står på scenen sammen med Bush i Columbus, Ohio - en stat som kan avgjøre hele valget - i dag.

Bushs valgkampstrateger håper at den moderate republikanske guvernøren - tidligere Mr. Universe, actionhelt og verdens best betalte skuespiller - vil ha en avgjørende effekt fire dager før amerikanerne går til stemmelokalene.

Siden Schwarzenegger hyllet Bushs kamp mot terror under Republikanernes landsmøte i New York i august, har den sosialt liberale Schwarzenegger distansert seg fra den konservative presidenten. De to står på hver sin side i sentrale politiske saker som abort, stamcelleforskning, våpenkontroll og i synet på om homofile skal få inngå giftermål.

STJERNEHJELP: Arnold Schwarzenegger hjelper Bush.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media