...og bakom spøker Monica

NEW YORK (Dagbladet): Monica Lewinsky lunsjer eksklusivt i New York under store hatter og bak mørke briller mens hun venter på 25. januar. Det er D-dag for innkalling av vitner. Og blir det vitner, er det vanskelig å komme utenom Monica.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den litt umodne 25-åringen fra Beverly Hills er uansett utfall blitt en historisk person. For første gang på 131 år er en riksrettssak mot en president i gang.

Det er takket være at den yppige praktikanten med sans for seksuelle leker i Det ovale kontor, hadde en elendig venninne som heter Linda Tripp.

Ett år siden

I går var det nøyaktig ett år siden Tripp, med opptaksutstyr, hadde lunsj med Monica og samlet informasjon for Kenneth Starr.
Når paven dukker opp i St. Louis 26. januar, og Clinton møter ham, er det nøyaktig ett år siden presidenten viftet med pekefingeren på tv og sa at han aldri hadde hatt sex med «den kvinnen» - Monica Lewinsky.

Intens slanking

Det eneste man vet om Monica for tida står i sladrespalter. Der kan man lese at hun dukker opp på restauranter og klubber i New York i ny og ne. At hun slanker seg intenst i tilfelle hun må vitne. Og at hun er observert i en bokhandel.

Spørsmålet er om den unge kvinnen må stå på Senatets gulv og fortelle de mange gamle menn om hva slags sex hun hadde med Bill Clinton.