Og der kom snøen...

Men til helga blir det fint vær i hele landet!

OPERAEN I SNØEN: Slik så det ut ved operaen i 08.20-tida i dag. I dag blir det for øvrig bestemt hvordan operaens naboer skal se ut. Foto: Sindre Granly Meldalen
OPERAEN I SNØEN: Slik så det ut ved operaen i 08.20-tida i dag. I dag blir det for øvrig bestemt hvordan operaens naboer skal se ut. Foto: Sindre Granly Meldalen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Sjekk været der du bor på db.no/vaer, Dagbladets værtjeneste.• Send inn dine værbilder til 2400@db.no eller 2400 (mms).

(Dagbladet.no): De som våknet opp på Østlandet i dag, fikk et lite gjensyn med vinteren.- Vi fikk inn et snøvær i løpet av natta, sier Børje Johansson, vakthavende meteorolog i Meteorologisk institutt, til Dagbladet.no.

Snøen har falt i det meteorologene definerer som det østafjellske området.

- Det har kommet spesielt i Oslo og sørover, sier Johansson.

Men de som nå forbanner seg over å måtte finne fram vintersko og votter igjen, trenger ikke å frykte en lang periode med snø og kulde. - Snøværet gir seg gradvis utover dagen. Det ser også ut til at det kan komme litt mer nedbør i løpet av helga, men da i helt beskjedne mengder. Det blir litt vinterlige forhold i helga, men neppe mer snø, sier Johansson.Store deler av Vestlandet har i dag sol og plusstemperaturer.

- Der ser det bra ut. Varselet for lørdag og søndag ser også gunstig ut for det området, sier Johansson. Han legger til at varselet ser fint ut også for Midt- og Nord-Norge.- Med andre ord ser det ut til å bli en fin helg i det meste av landet?- Det er riktig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer