- Og der sto jeg, USAs tidligere president, med en bæsjepose i hånda

George W. Bush trer fram i rampelyset igjen. Sammen med hunden Barney.

BARNEY: George W. Bush og hunden Barney avbildet på flyplassen i Texas for tre år siden. Foto: AP Photo/Evan Vucci, File/SCANPIX
BARNEY: George W. Bush og hunden Barney avbildet på flyplassen i Texas for tre år siden. Foto: AP Photo/Evan Vucci, File/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Mens visepresident Dick Cheney har stått på barrikadene og forsvart Bush-regjeringens politikk, har George W. Bush holdt en heller lav profil.

Under en av sine ytterst få offentlige opptredener snakket Bush i går om livet etter Det hvite hus. Bush fortalte avgangselevene ved Artesia High School om hvor rart det føltes å lufte hunden Barney i det nye nabolaget han har flyttet til i Dallas.

- Det gikk opp for meg at det var første gang på 14 år at jeg gikk tur i et nabolag, sa Bush, ifølge Roswell Daily Record.

Mot normaltDet var også første gang Barney fikk luftet seg i et vanlig boligstrøk, og Bush måtte stoppe opp da hunden gjorde sitt fornødne inne på naboens eiendom.

- Og der sto jeg, USAs tidligere president, med en bæsjepose i hånda. Livet er i ferd med å vende tilbake til det normale, konstaterte Bush.

Han innrømmet også at han følte lettelse over ikke lenger å bære byrdene med å være president.

- Jeg har ikke lenger den store ansvarsfølelsen jeg hadde da jeg var i Det hvite hus. Og for å være helt ærlig, det er ganske befriende, sa Bush, til elevene som ga han stående applaus.Bush, som forlot makten som en av de mest upopulære amerikanske presidentene gjennom tidende, nektet å gi intervjuer både før og etter talen. TV-kameraer fikk heller ikke lov til å overvære seansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer