Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Og det var det

Så sprakk det. Silikonstjernen Pamela Anderson og rockemusiker Tommy Lee har vært et av 90-åras mest omtalte ektepar. Plutselig var det over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hei, du jevne mann. Du tror vel at nå har din store sjanse i livet kommet tilbake. Nå som Pamela er ledig. Men la henne nå få litt tid for seg selv før du ringer.

- Vi er for ulike, skriver «Baywatch»-stjernen i skilsmissepapirene som ligger i en sikkert godt bevoktet safe i Hollywood. De ble levert inn tirsdag. Hva som skal skje med parets sønn, Brandon, er foreløpig uklart.

Tidenes Bimbo kom inn i våre liv en stormfull kveld for tre år siden. I TV 2s «Baywatch» var mennesker i strandnød hver bidige uke, og noen var det vel som rykket interessert framover i stolen da bergingsoppdraget ble tildelt Pamela Anderson.

Hennes & Mauritz var raskt frampå med en badetøyskampanje med Pammis som blikkfang. Dermed var vi i gang. I april 1995 aksjonerte jentegrupper i Stavanger, Arendal, Grimstad og Oslo mot silikon-forherligelsen. Til ingen nytte, selvfølgelig.

Interessen var vel ikke fraværende da filmkarrieren ble pumpet i gang i mai 1995. Men Pamela-debuten «Babe Wire» fikk hard medfart av kritikere og publikum.

Samme vår giftet hun seg så med Mötley Crue-trommeslager Tommy Lee. I juni kom så meldingen om at det første barnet var underveis. Og vi lurte alle litt på dette med morsmelken.

Så har det gått slag i slag. Spør bare kjendisfotograf Henry Trappler som fikk et ublidt møte med Tommy Lees høyre hook for bare 14 dager siden. Meldingene har for øvrig kommet jevnt det siste halvannet året om kjendisparets erfaringer med livet: Seinest for tre dager siden. «Har dere planer om flere barn,» ble det spurt. «Ikke ennå - kanskje om tre-fire år,» svarte Pamela.

Uansett, 16. oktober i fjor ble Pamela helt utmattet brakt til sykehus. «Ekteskapet dreper henne,» sa venner. I januar gikk Pamela til sak mot bladet Penthouse for salg av ulovlig video. I september kranglet paret om Tommys pengeforbruk.

Og ikke minst: «Ofte gjør det vondt i silikonpuppene mine.» (Pamela 15. mars i år).

Nå har det spredd seg til hjertet.

20.november: Pamela skiller seg.