Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

... og slik omtales de andre kongebarna

Spekulasjonene går til enhver tid i europeiske aviser og ukeblader: Hvem av de kongelige blir neste par ut? I tillegg til å omtale Haakon og Märtha Louise som skandalebarn, gir den svenske avisa Expressen følgende karakteristikker av Europas mest attraktive prinser og prinsesser:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsesse Madeleine av Sverige (18)

Er i ferd med å bli hele Europas favoritt. Madeleine har et år igjen på gymnaset. Ifølge svenske Expressen har Madeleine anlegg for å bli dronning. Amerikanske magasiner kobler henne med prins William.

Kronprinsesse Victoria av Sverige (22)

Sveriges tronarving avslutter studiene ved Yale-universitetet utenfor New York. Victoria har funnet sin store kjærlighet i rikmannssønnen og teaterstudenten Daniel Collert (25).

Charlotte

av Monaco (14)

Prinsesse Carolines eldste datter er blitt fyrst Rainers store favoritt. Charlottes far, den italienske forretningsmannen Stefano Casiraghi, døde da hun var liten.

Prinsesse Theodora av Hellas (17)

Eldstejenta til tidligere konge Konstantin og dronning Anne-Marie bor fortsatt hjemme i Londonforstaden Hampsteads Gardenns. Hennes far er fadder til prins William.

Prins Carl Philip av Sverige (21)

For tida i det svenske forsvaret. Ingen utpreget party-prins, selv om han i likhet med de fleste andre på sin alder tar en fest i ny og ne.

Kronprins Frederik

av Danmark (32)

Mamma Margrethes gullgutt som aldri gjør noe feil. Har uttalt at han slettes ikke trenger å gifte seg kongelig.

Prins William av England (18)

William blir konge i framtida, men først må pappa Charles få bestige tronen. Engelskmenn flest ser gjerne at kongehuset hopper over det leddet.

Prins Albert av Monaco (42)

Fyrstedømmets arveprins har vondt for å bestemme seg, og har hatt en mengde

jentevenner og kjærester opp igjennom årene.

Kronprins Felipe av Spania (32)

Blir koplet med den norske modellen Eva Sannum (24). Europeiske ukeblader har slått fast at de to er kjærester.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling