Også Hillary på grillen?

NEW YORK (Dagbladet): Førstedame Hillary er taus og støtter sin mann fordi hun frykter Starrs etterforskning av sitt eget advokatfirma Rose, skriver Dick Morris i avisa New York Post.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Morris var tidligere presidentens rådgiver, og måtte gå som rådgiver etter en affære med en prostituert for drøyt et år siden. Ifølge Morris nevner Starr-rapporten at etterforskningen av Hillarys firma snart er avsluttet. Dette har skremt vannet av henne, mener han.

Etterforskningen dreier seg om Hillary, og om hun gjorde advokatarbeid for et firma som bløffet om et eiendomssalg. Spørsmålet er om Hillary bare var advokat i saken, eller om hun visste om bløffen. Saken er ikke en del av Whitewater-saken.

Nå mener Morris at Hillary kan havne på grillen til Starr, og at det er derfor hun holder seg tett inntil Bill for tida. Monica er bare fillesak i forhold til denne saken, mener han.

Morris er sikker på én sak: Bill Clinton vil gå av som president hvis det er nødvendig for å redde Hillary. Han er ikke særlig trofast, men han er fullstendig lojal mot sin hustru, skriver Morris.