Også homsenes president

Russlands homser elsker Putin i bar overkropp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Når Putin spenner musklene i brystkassa så skjelver Russland i alle sine ti tidssoner. Chatterom for homser har spesielt latt seg hisse opp av Putin (54) i bar overkropp.

Menn og kvinner

Mange mener at Putin – ved å blotte overkroppen – tar til orde for større toleranse for Russlands homser. De er en ikke spesielt verdsatt minoritet, og planlagte homoparader i hovedstaden Moskva har blitt forbudt av myndighetene fordi de angivelig skal stride mot russiske verdier.

Men det er flere enn homsene som reagerer. Russlands største avis Komsomolskaja Pravda skriver at russiske kvinner «hyler av vellyst og dusjer (Putin) med komplimenter» på avisas nettsider etter at avisa trykte bildene av Putin på ferie med prins Albert av Monaco i Sibir i forrige uke. Kvinnene skriver om presidentens «mektige brystkasse», og mellom linjene oser det av sex.

Kommer eller går?

Bildene er lagt ut på presidentens hjemmeside, og har ført til spekulasjoner om hva den fortsatt relativt unge presidenten skal gjøre når han formelt går av i mars.

Putin har gjort det klart at han vil fortsette med politikk, og det blir tolket som at han fortsatt vil trekke i de politiske trådene i Russland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer