Også homsenes president

Russlands homser elsker Putin i bar overkropp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Når Putin spenner musklene i brystkassa så skjelver Russland i alle sine ti tidssoner. Chatterom for homser har spesielt latt seg hisse opp av Putin (54) i bar overkropp.

Menn og kvinner

Mange mener at Putin – ved å blotte overkroppen – tar til orde for større toleranse for Russlands homser. De er en ikke spesielt verdsatt minoritet, og planlagte homoparader i hovedstaden Moskva har blitt forbudt av myndighetene fordi de angivelig skal stride mot russiske verdier.

Men det er flere enn homsene som reagerer. Russlands største avis Komsomolskaja Pravda skriver at russiske kvinner «hyler av vellyst og dusjer (Putin) med komplimenter» på avisas nettsider etter at avisa trykte bildene av Putin på ferie med prins Albert av Monaco i Sibir i forrige uke. Kvinnene skriver om presidentens «mektige brystkasse», og mellom linjene oser det av sex.

Kommer eller går?

Bildene er lagt ut på presidentens hjemmeside, og har ført til spekulasjoner om hva den fortsatt relativt unge presidenten skal gjøre når han formelt går av i mars.

Putin har gjort det klart at han vil fortsette med politikk, og det blir tolket som at han fortsatt vil trekke i de politiske trådene i Russland.

En talsmann for Kreml sier at bildene viser at Putin også er i stand til å slappe av, når han går av om et halvt år.

KULTFIGUR: Mange mener at Putin tar til orde for større toleranse overfor Russlands homser når han blotter overkroppen. Foto: DMITRY ASTAKHOV
KULTFIGUR: Mange mener at Putin tar til orde for større toleranse overfor Russlands homser når han blotter overkroppen. Foto: DMITRY ASTAKHOV Vis mer

Komsomolskaja Pravda har uansett presentert en oppskrift for hvordan menn kan få en brystkasse som presidenten. For ordens skyld - både for Russlands homser og kvinner – Putin er gift og har to voksne døtre.

Også homsenes president
VILLMANN: Russiske kvinner er også begeistret for Putins «mektige brystkasse».