Oh Lord, flyet mitt krasjet inn i en bygning

Et ubemannet fly dundret inn i en kontorvegg på Malta.

MØTTE VEGGEN: Flyet til britisk Lord Michael Ashcroft ble tatt av vinden og suste inn i en kontorbygning like ved den internasjonale flyplassen på Malta onsdag kveld. Foto: Darrin Zammit Lupi / REUTERS / NTB scanpix
MØTTE VEGGEN: Flyet til britisk Lord Michael Ashcroft ble tatt av vinden og suste inn i en kontorbygning like ved den internasjonale flyplassen på Malta onsdag kveld. Foto: Darrin Zammit Lupi / REUTERS / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fra tid til annen fører kraftig vind til at fly får problemer under landing eller take off. Men det hører med til sjeldenhetene at ubemannede, parkerte fly utgjør noen risiko for sine omgivelser.

Møtte veggen

Men onsdag tok vinden tak i et parkert fly på den internasjonale flyplassen på Malta, blåste det gjennom et gjerde og over en vei, før den ubemannede ferden endte i veggen på en kontorbygning, skriver Times of Malta.

Bilder viser hvordan flyet ble stående med nesa boret godt inn i veggen på bygningen.

Man antar at den sterke vinden skal ha ført til at flyet frigjorde seg fra hjullåsene på parkeringsplassen og tvunget det over gjerdet og inn i bygningen.

- Det virker som dette er et resultat av sterk vind. Bygningen fikk ikke store skader, men vi antar at flyet gjorde det, sier Jean Paul Sammut i Polidano Group, som eier kontorbygget flyet krasjet inn i.

Eid av lord Ashcroft

Flyet, et privateid Dassault Falcon 7x, skal ifølge flere medier være eid av den britiske milliardæren og konservative politikeren lord Michael Ashcroft.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer