Øivin tror han skal hoppe i strikk, men deiser rett ned i barnebassenget

- Det var en helt uvirkelig følelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Se video av kompisenes utspekulerte utdrikningslag.Med bind for øynene blir 35-åringen lurt til å tro at han kaster seg ut i et strikkhopp. I virkeligheten er han på hytta til en kompis og hopper i et barnebasseng, ifølge NRK Sogn og Fjordane.Forlover Endre Rutledal sier til Dagbladet at stuntet var inspirert av en lignende spøk, som ble publisert på dbtv i fjor. Den videoen kan du se her.

- Dette måtte vi bare gjennomføre og filme, flirer Rutledal.

Kjørte to timer Utdrikningslaget startet i Gursken, på fjellet ved Larsnes, på Søre Sunnmøre en lørdag i juni.

Med bind for øynene kjørte den gifteklare 35-åringen frå Vågsøy to timer i buss, uten å ane om han kjørte i retning Måløy eller Ålesund.

Han vet at kompisene har pønsket ut noe ekstraordinært til utdrikningslaget, og det er to ting han overhodet ikke ønsker å utsette seg for: fallskjerm- eller strikkhopp.På familiehytta begynner hovedpersonen å ane hva som er i ferd med å skje. Han får på seg hjelm og seler, og plasseres foran en bom i hagen til Rutledal, med kompisenes hender i støttende nærhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer